Our Mission

Δε γεννιόμαστε αποτελεσματικοί γονείς αλλά γινόμαστε! Οι σχέσεις θέλουν κόπο και τρόπο! Αρωγός αυτής της προσπάθειας, αλλά και της ανάγκης των γονέων να επιλύουν στην καθημερινότητα τους προβληματικές καταστάσεις που προκαλούν εντάσεις και αναστάτωση, είναι το perfectparent και η εξειδικευμένη ομάδα μας συμβούλων.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – GDPR- Πολιτική Απορρήτου

Η ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων σας αποτελούν υψηλή προτεραιότητα για κάθε ψυχολόγο και σύμβουλο ψυχικής υγείας. Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και την πολιτική για τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών αυτού του ιστότοπου, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου που ακολουθεί. Με τη χρήση της παρούσας διαδικτυακής πλατφόρμας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων-Πολιτική Απορρήτου. Η συγκεκριμένη Πολιτική έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών. Στο συγκεκριμένο κεφάλαιο περιγράφονται και επεξηγούνται τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγει ο ιστότοπος perfectparent.gr, πώς τα διαχειρίζεται και πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Δεσμευόμαστε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχουμε στους λήπτες των υπηρεσιών μας το μεγαλύτερο δυνατό βαθμό προστασίας, όσο αφορά την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων. Μελλοντικά, ο Ιστότοπος ενδέχεται να παρέχει επιπλέον χρήσεις και να αποκτήσει αυξημένη λειτουργικότητα. Αν αυτό συνεπάγεται οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, θα σας παρέχονται περισσότερες λεπτομέρειες και πρόσθετοι όροι στην παρούσα Πολιτική. Για οποιαδήποτε απορία σας, αλλά και για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στη δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) info@perfectparent.gr

Τι σημαίνει ο όρος «Προσωπικά Δεδομένα»;
Ως προσωπικά δεδομένα νοείται κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»). Το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

Ποια Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται
Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας ή κατά την επικοινωνίας σας με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει, ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ενδέχεται να πραγματοποιείται συλλογή ορισμένων προσωπικών δεδομένων σας. Στις περιπτώσεις αυτές Εσείς είστε το Υποκείμενο των Προσωπικών Δεδομένων, ενώ το εκάστοτε μέλος της ομάδας μας, που θα έχει οριστεί από την πλατφόρμα, λειτουργεί ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων (άρθρο 4 Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Τα στοιχεία εγγραφής σας φυλάσσονται με ασφάλεια και δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους για οποιονδήποτε λόγο. Σημειώνεται ότι μπορείτε να επισκεφθείτε τη συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα, χωρίς να χρειαστεί να παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τα προσωπικά σας δεδομένα. Ο δικτυακός αυτός τόπος θα σας ζητήσει μόνο όνομα χρήστη (username), στο οποίο δεν είστε υποχρεωμένοι να καταχωρήσετε το πραγματικό σας όνομα και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), μέσω διάφορων Πλαισίων Επικοινωνίας ΚΑΙ MONO ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ οι χρήστες επιλέγουν να επικοινωνούν με την ιστοσελίδα και να θέτουν προβληματισμούς και ερωτήματα. Η παρούσα ιστοσελίδα ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ότι ζητά τα παραπάνω ΜΟΝΟ στην περίπτωση που απευθύνεται ερώτημα ή προβληματισμό προς εμάς. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα σας ζητηθεί καμία τέτοιου είδους καταχώρηση. Όταν απευθύνεται ερώτημα ή ζητάτε τη γνώμη μας ή θέτετε προβληματισμό αποδέχεστε πλήρως το γεγονός ότι καταχωρούνται τα παραπάνω στοιχεία και συναινείτε ανεπιφύλακτα σε αυτό. Η συναίνεση δίδεται και όταν κάνετε ΕΚΟΥΣΙΩΣ σχολιασμό σε σχετικό άρθρο-γνώμη όπως αυτό δημοσιεύεται στην ως άνω ιστοσελίδα. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η συμπλήρωση και αποστολή της σχετικής φόρμας επικοινωνίας, σημαίνει ότι δηλώνετε ρητά, ελεύθερα και με πλήρη επίγνωση ότι συγκατατίθεστε και συμφωνείτε να συλλεγούν από εμάς όλα τα προσωπικά δεδομένα σας που αναφέρονται παραπάνω και που εσείς μας παρέχετε. Για τα δεδομένα πληρωμών ισχύουν τα εξής: Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις τρεις κατηγορίες συνδρομών ανάλογα με τις ανάγκες σας, όπου με τη δημιουργία του προσωπικού σας λογαριασμού, θα ανοίξετε μια ιδιωτική πύλη επικοινωνίας με τον ειδικό. Η πληρωμή για την παραπάνω υπηρεσία θα γίνεται μέσω Viva Wallet. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο Viva Wallet, μπορείτε να ανοίξετε εύκολα ένα λογαριασμό στο https://www.vivawallet.com/el-gr/sign-up/. Η εγγραφή και η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν. Για την πολιτική απορρήτου του viva wallet όπως ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.vivawallet.com/el-gr/privacy-policy. Σημειούται ότι ο ιστότοπος perfectparent.gr δεν αποθηκεύει τα ως άνω δεδομένα πληρωμών. Η ομάδα μας, ως υπεύθυνη επεξεργασίας, με την εγγραφή σας στη λίστα αποδεκτών του newsletter της, λαμβάνει τη συναίνεσή σας για να σας αποστέλλει ενημερωτικό / διαφημιστικό υλικό (newsletter) για τις υπηρεσίες της. Το email σας θα χρησιμοποιείται μόνο από εμάς και δεν θα γνωστοποιείται σε τρίτους. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, ακολουθώντας το σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter. Λοιπά δεδομένα που ενδέχεται να συλλέγονται από εμάς είναι τα λεγόμενα ‘’δεδομένα χρήσης’’, προκειμένου να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα του παρόντος ιστότοπου. Τα δεδομένα χρήσης μπορούν να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, τη γεωγραφική θέση, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, την πηγή παραπομπής, τη διάρκεια της επίσκεψης, τις προβολές σελίδων και τις διαδρομές πλοήγησης του ιστότοπου, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, τη συχνότητα και τον τρόπο χρήσης των υπηρεσιών και του ιστότοπού μας από εσας. Η πηγή των δεδομένων χρήσης είναι η Google Analytics. O τρόπος με τον οποίο η Google Analytics συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα μπορεί να βρεθεί εδώ: www.google.com/policies/privacy/partners/.

Cookies
Θα σας ζητήσουμε να συναινέσετε στη χρήση των cookies σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής όταν επισκέπτεστε την παρούσα διαδικτυακή πλατφόρμα. Τα cookies είναι κομμάτια πληροφορίας με την μορφή πολύ μικρού κειμένου, αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείς στο PC στο Smartphone & το tablet σου (Chrome, Mozilla Firefox κλπ.), βοηθώντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία του site μας. Τα Cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης & βελτιστοποίησης. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς. Προκειμένου να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διαφύλαξη και διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies, αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες http://cookiepedia.co.uk/all-about-cookies και www.allaboutcookies.org.

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
Είναι αναγκαίο να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα που μας δίνονται προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να διεκπεραιώνουμε τα διάφορα αιτήματά σας με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι η παρούσα διαδικτυακή πλατφόρμα συμβουλευτικής αποσκοπεί στην αποτελεσματικότερη επικοινωνία και προσωπική εξέλιξη των γονέων και όλων των μελών της οικογένειας τους. Μέσω των πληροφοριών, τις οποίες μας παρέχετε και που αποτελούν τα ελάχιστα αναγκαία στοιχεία για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας, επιχειρούμε άμεσα, με πολύ μικρό κόστος και ανώνυμα, να διαχειριστούμε και να αντιμετωπίσουμε τα συναισθηματικά προβλήματα και τις δυσπροσαρμοστικές συμπεριφορές των παιδιών και των εφήβων

Για πόσο χρονικό διάστημα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα
Η αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων των επισκεπτών της διαδικτυακής μας πλατφόρμας και των χρηστών των υπηρεσιών μας γίνεται αποκλειστικά και μόνο όπως επιτρέπεται από τον νόμο ή σύμφωνα με τη ρητή συγκατάθεση των χρηστών μόνο για όσο απαιτείται, ώστε να ικανοποιούνται οι σκοποί της επεξεργασίας ή μέχρι ο χρήστης να διαφωνήσει με την χρήση των Προσωπικών του Δεδομένων από εμάς ή μέχρι να αποσύρει τη συγκατάθεση του. Στην περίπτωση που απαιτείται από τη νομοθεσία ή σε περίπτωση που απαιτείται για την δικαστική διεκδίκηση ή υπεράσπιση της perfectparent.gr έναντι νομικών αξιώσεων η διατήρηση των προσωπικών δεδομένων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, η perfectparent.gr θα διατηρεί τα Προσωπικά Δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας:
Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με το αν και ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και επεξεργάζονται σε σχέση με εσάς. Δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής: Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να διορθώσουμε ή συμπληρώσουμε τυχόν ελλιπή ή ανακριβή στοιχεία που αφορούν τα δεδομένα σας, καθώς και να τα διαγράψουμε εφόσον το επιθυμείτε, σύμφωνα και με τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθ. 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 Δικαίωμα στη φορητότητα: Τα δεδομένα που μας έχετε δώσει είναι φορητά. Μπορείτε να λαμβάνετε αντίγραφο για αυτά, καθώς και αν το επιθυμείτε, να τα διαβιβάσετε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων υπό τους όρους και προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας και να ενημερωθείτε πριν την άρση του περιορισμού της επεξεργασίας.. Δικαίωμα προσφυγής στην εποπτική αρχή- δικαίωμα καταγγελίας : Σας παρέχεται εκ του νόμου το δικαίωμα να υποβάλετε στην εποπτική αρχή οποιοδήποτε παράπονο έχετε αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας εκ μέρους μας, καθώς και να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Εφόσον η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας από μέρους μας βασίζεται στην ρητή συγκατάθεσή σας, τότε μπορείτε ανά πάσα στιγμή να την ανακαλέσετε, επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία που σας παρέχονται στον παρόντα ιστότοπο. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της.

Ενδεχόμενες Αλλαγές στην παρούσα πολιτική
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε και να επικαιροποιούμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ανά πάσα στιγμή, συνεπώς καλείστε να ελέγχετε συχνά την παρούσα ενότητα. Η νέα έκδοση, σε περίπτωση κάποιας αλλαγής, θα δημοσιεύετε αμέσως στον παρόντα ιστότοπο. Όταν λάβει χώρα σημαντική αλλαγή στην Πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε κατάλληλα. Η χρήση του ιστότοπου μετά τη δημοσίευση αλλαγών, συνεπάγεται την αποδοχή από εσάς των προαναφερθέντων.

Online συνεδρία

Ο ειδικός είναι διπλα σας για να απαντήσει άμεσα στα ερωτήματα σας και να σας καθοδηγήσει σχετικά με τις ανάγκες σας
Για να προγραμματίσετε την επιθυμητή διαδικτυακή συνάντηση με τους ειδικούς του Perfectparent, μπορείτε να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

«Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies. Εάν πατήσετε "Συμφωνώ" ή συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε πως είστε σύμφωνοι με τη χρήση των cookies και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)». Περισσότερα. Συμφωνώ